Publication / Nieuws

Roangelo Lodewijks nieuwe aanwinst bij SMS Attorneys at Law

Roangelo Lodewijks nieuwe aanwinst bij SMS Attorneys at Law

Author:
1-12-2014

Op maandag 1 december 2014 is mr Roangelo Lodewijks in dienst getreden bij SMS Attorneys at Law. De op Curaçao geboren en getogen Lodewijks studeerde eerst Financial Services Management en ging vervolgens rechten studeren. In 2012 heeft hij zijn masteropleiding afgerond aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie strafrecht. 

Tijdens zijn studies was Roangelo eerst werkzaam bij de Rabo bank wat mooi combineerde met zijn financial services management studie. Tijdens zijn rechtenstudie en daarna heeft Lodewijks zijn kennis mogen ontplooien bij de ABN-AMRO Bank en de wereldleider Deutsche Bank N.V. Bij deze laatste heeft hij op de afdeling Credit Risk Management zijn opgedane kennis goed kunnen gebruiken tijdens de migratie tussen de ABN-AMRO en de Deutsche Bank. Dit succes in combinatie met zijn pro-actieve houding en oog voor detail heeft ertoe geleid dat hij al na korte tijd carrière sprong maakte.

De drang om binnen de advocatuuur werkzaam te zijn was sterker en besloot Lodewijks zijn carrière binnen de financiële dienstverlening om te ruilen voor de advocatuur. Hij besloot dan ook snel zijn hart te volgen naar zijn eiland Curaçao waar hij zich heeft verbonden aan ons kantoor.

Roangelo is in afwachting van zijn beëdiging als advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.